Το Timbers Resorts στο Kaua’i προσφέρει παρθένα ομορφιά και πολυτελή τρόπο ζωής –

17
Το Timbers Resorts στο Kaua’i προσφέρει παρθένα ομορφιά και πολυτελή τρόπο ζωής –

Αν ψάχνετε για πολλά καταστήματα ή μια έντονη νυχτερινή ζωή, το Kaua’i μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Ωστόσο, ο Kaua’i γνέφει εκείνους που εστιάζουν στο λέιζερ στην πολυτέλεια του χρόνου – οικογενειακό χρόνο, χρόνο διακοπής λειτουργίας και χρόνο για εμένα.

Ένα ακίνητο Kaua’i βρίσκεται σε μια δική του κατηγορία: το Timbers Kaua’i, μέρος του θερέτρου Hōkūala 450 στρεμμάτων στη νοτιοανατολική ακτή. Η κύρια σχεδιασμένη ανάπτυξη περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ με την υπογραφή Jack Nicklaus, μίλια ελικοειδή μονοπάτια, ένα βιολογικό αγρόκτημα και περισσότερα από 40 στρέμματα ελικοειδή λιμνοθάλασσες, όπου ζουν πέντε είδη πουλιών που απειλούνται με εξαφάνιση.

Πρόσφατα ταξίδεψα στο Timbers για να μάθω γιατί οικογένειες -όπως η άγρια ​​ζωή- συρρέουν σε αυτήν την ιδιωτική όαση για μια απομονωμένη, εστιασμένη στις υπηρεσίες εμπειρία με πολυτελή καταλύματα και ανέσεις στο νησί.

Ζήστε Αβίαστα

Προσφέροντας έναν απρόσκοπτο και εξατομικευμένο τρόπο ζωής, το Timbers Kaua’i διαθέτει 47 πολυτελείς κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων προς πώληση ως ιδιοκτησία, κατοικίες και νυχτερινές ενοικιάσεις—όλα λίγα βήματα από μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στη Χαβάη. Πλούσια ραντεβού, προσεκτικά επιμελημένη τέχνη και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες βελτιώνουν την εμπειρία.

Εκτός από τις υπάρχουσες κατοικίες, βρίσκεται σε εξέλιξη η νεότερη φάση του ακινήτου. Όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελείται από 36 αρχοντικά τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, το καθένα με πολλά εκτεταμένα υπαίθρια lanais, εξαφανισμένους γυάλινους τοίχους, μια ιδιωτική πισίνα και ανεξάρτητο υπόστεγο.

Είχα την τύχη να μείνω σε μια τεράστια κατοικία τριών υπνοδωματίων με εκπληκτική πανοραμική θέα στη λιμνοθάλασσα, την ακτογραμμή και τα βουνά πέρα. Από τη στιγμή που έφτασα για να βρω το αγαπημένο μου κρασί παγωμένο μέχρι την ώρα της αναχώρησής μου, όταν ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο με μεταφέρει στο αεροδρόμιο, η ομάδα της Timbers διασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια σημειώνεται, εξατομικεύεται και εκτελείται.

Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν κατοικίες για μια οικογένεια, ανακαινίσεις στο κλαμπ και καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγικές ανέσεις.

Stay to Play (και επαναφόρτιση)

Το Kaua’i έχει αντισταθεί σε κάποια από την εμπορευματοποίηση και τον συντριπτικό τουρισμό που έχουν βιώσει άλλα νησιά. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω και κοντά στην ιδιοκτησία.

Ενώ η θέα από το lanai της κατοικίας μου είναι εντυπωσιακή, έπινα καφέ στην πισίνα υπερχείλισης μπροστά στον ωκεανό κάθε πρωί για να πάω στην πρώτη σειρά μέχρι την ανατολή του ηλίου. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, πέρασα χρόνο στην μεγάλη πισίνα και χαλαρώνω στο περιβάλλον κατάστρωμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ξαπλώστρες και ανάκλιντρα με θέα στον ωκεανό.

Οι πρόσθετες επιτόπιες εμπειρίες περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη συγκομιδή φρέσκων συστατικών στο αγρόκτημα έως τις χαρακτηριστικές θεραπείες σπα. Και ενώ μου άρεσε να χαλαρώνω στο σπα, φρόντισα να εκμεταλλευτώ την αφθονία των υπαίθριων περιπετειών όπως το καγιάκ και το paddleboarding στην προστατευμένη λιμνοθάλασσα του ακινήτου. Αν προτιμάτε τα κλαμπ από τα κουπιά, ακολουθήστε την πορεία 18 οπών του Timbers Kaua’i, το Ocean Course στο Hōkūala. Σχεδιασμός με την υπογραφή του Jack Nicklaus, το μάθημα, με τους παραθαλάσσιους δρόμους του, κάνει μεγάλη χρήση του γύρω φυσικού τοπίου. Κάθε τρύπα είναι σαν την ανατολή του ηλίου από το infinity spa — αντάξια χιλίων φωτογραφιών.

Συνιστώ επίσης να βγείτε εκτός τοποθεσίας για μερικές τοπικές εμπειρίες. Το Sleeping Giant προσφέρει μια προκλητική ανάβαση με θέα που αποφέρει μερίσματα—και ένας ιδιωτικός οδηγός από την Timbers μπορεί να σας συνοδεύσει στο ταξίδι σας! Μια από τις αγαπημένες μου εμπειρίες ήταν να νοικιάσω ένα κρουαζιερόπλοιο στην Καπάα ​​και να κάνω πετάλι κατά μήκος της ακτογραμμής. Και, φυσικά, καμία επίσκεψη στο νησί δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς να αφεθείτε σε έναν ξυρισμένο πάγο. Ονειρεμένο!

Ζήστε τον κόσμο

Από τις πλαγιές του Άσπεν έως τις ακτές του Kaua’i, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Timbers έχουν πρόσβαση σε πολλά δοκιμασμένα και αληθινά οικογενειακά κληρονομιά. Οι κατοικίες στα ακίνητά τους διατίθενται για πλήρη ή κλασματική ιδιοκτησία. Μερικοί από αυτούς τους προορισμούς—όπως το Timbers Kaua’i στο Hōkūala— προσφέρουν επίσης διανυκτερεύσεις.

Πραγματικά ένας νησιωτικός παράδεισος, το Timbers Kaua’i είναι η επιτομή της εσωτερικής/εξωτερικής ζωής. Με μια ατμόσφαιρα που εστιάζει στις υπηρεσίες, πρωτίστως στην οικογένεια, ο τρόπος ζωής του Timbers αγκαλιάζει την πολυτέλεια του χρόνου και είναι έτοιμος να το μοιραστεί μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε timberskauai.com, timbersresorts.com.

Schreibe einen Kommentar