Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης αυλής για ζεστό κλίμα

8
Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης αυλής για ζεστό κλίμα
φθινοπωρινή διακόσμηση

Διακόσμηση για το φθινόπωρο σε θερμότερα κλίματα

Σε αντίθεση με ό,τι λένε μερικοί άνθρωποι, οι περιοχές της χώρας με θερμότερο κλίμα όλο το χρόνο όντως βιώνουν την πτώση – αν και γενικά δεν είναι ακριβώς στο βαθμό που συμβαίνει σε άλλες περιοχές. Τα φυτά και τα δέντρα εξακολουθούν να αλλάζουν τα χρώματά τους και τελικά χάνουν τα φύλλα τους, το γρασίδι εξακολουθεί να επιβραδύνει την ανάπτυξή του ως προετοιμασία για τον χειμερινό λήθαργο, η θερμοκρασία εξακολουθεί να κρυώνει και να το δαγκώνει λίγο. Αλλά οι εύκρατες συνθήκες των θερμότερων κλιματικών συνθηκών δύσκολα θα πρέπει να αναιρούν το γεγονός ότι το φθινόπωρο μας έχει συμβεί, γι‘ αυτό να είστε προνοητικοί και να παίξετε την εποχή κάνοντας κάποια φθινοπωρινή διακόσμηση εξωτερικών χώρων.

Διακοσμήστε με κολοκύθες

Μία από τις πιο κοινές τάσεις διακόσμησης για το φθινόπωρο είναι – και ίσως πάντα θα είναι – οι συνθέσεις κολοκύθες και κολοκύθες κάπου στη βεράντα, το κατάστρωμα ή τον διάδρομο. Ο χρόνος συγκομιδής των φρούτων είναι πρακτικά εμβληματικός του φθινοπώρου, γι‘ αυτό τοποθετήστε τα και γίνετε δημιουργικοί με το μέγεθος, το σχήμα και τα χρώματα που χρησιμοποιείτε στην οθόνη σας.

Γεια σου, είναι φθινόπωρο

Τα δέματα σανού είναι ένα άλλο αγαπημένο φθινόπωρο διακόσμησης. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τα αγροκτήματα φέρνουν τη συγκομιδή, μεταφέροντας τις καλλιέργειες και φυλάγοντας σανό σαν τρελοί, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μπάλες σανού ως εποχική έμφαση στο τοπίο; Εδώ είναι μια άλλη εορταστική ιδέα – αυτά τα διακοσμητικά πακέτα λειτουργούν θαυμάσια και ως καθίσματα, οπότε τοποθετήστε μερικά γύρω από ένα τζάκι ή κοντά σε ένα υπαίθριο τζάκι, ώστε όλοι να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη ζεστασιά τις πιο ψυχρές βραδινές ώρες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι κρατάτε αρκετή απόσταση μεταξύ των δεμάτων σανού και της φωτιάς, καθώς ο σανός είναι πολύ εύφλεκτος.

Fire Up the Fall Decor

Μιλώντας για λάκκους φωτιάς, η φθινοπωρινή διακόσμηση σας δίνει την τέλεια δικαιολογία για να προσθέσετε ένα στην αυλή σας. Τελικά, τι λέει πέφτουν σαν φωτιά και χοτ ντογκ σε ένα ραβδί ή όλα τα εξαρτήματα για s’mores; Εγκαταστήστε ένα μόνοι σας ή προσλάβετε τοπικούς ειδικούς εξωραϊσμού όπως η ομάδα της Executive Landscaping, Inc. για να δημιουργήσετε τον τέλειο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας με ένα υπέροχο τζάκι και μερικά καθίσματα.

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση για το οικιστικό ή εμπορικό σας έργο εξωραϊσμού

Ζητήστε προσφορά

Φθινόπωρο για το χρώμα

Φυτέψτε εποχιακά λουλούδια στον κήπο σας ή τοποθετήστε φυτά σε γλάστρες στη βεράντα σας ή κατά μήκος των διαδρόμων σας. Η φθινοπωρινή διακόσμηση ενσωματώνει πάντα τις πλούσιες αποχρώσεις του φθινοπώρου όπως το χρυσό, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το καφέ, γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε το ως έμπνευση για τα χρώματα των λουλουδιών που θα επιλέξετε. Φροντίστε να επιλέξετε λουλούδια και φυτά που ευδοκιμούν το φθινόπωρο και είναι ανθεκτικά στο κρύο, όπως οι μαμάδες, ο ύσσωπος, ο αστέρας, το ελένιο, ο ηλίανθος και το χρυσόβεργα. Συμβουλευτείτε ένα τοπικό φυτώριο ή τοπικό για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το ποια είδη είναι καλά στο θερμότερο κλίμα και ανθίζουν κατά τους μήνες του φθινοπώρου.

Μην αγνοείτε την πόρτα σας

Διακοσμήστε την πόρτα και την είσοδο σας με ένα φθινοπωρινό στεφάνι και μια διάταξη από κλαδιά σε μεγάλους κουβάδες ή βάζα. Δεν είναι πολύ, αλλά μερικές φορές το λίγο πηγαίνει πολύ μακριά – επιπλέον, θα υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι το φθινόπωρο όντως έχει πέσει κάθε φορά που περνάτε την εξώπορτά σας.

Καλέστε τους ειδικούς εξωραϊσμού της Executive Landscaping, Inc. για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με το φθινοπωρινό σας έργο διακόσμησης σήμερα!

Schreibe einen Kommentar