Χρήση συνταγών και εικόνων

8
Χρήση συνταγών και εικόνων

Cupcakes πορτοκαλιού και βατόμουρου με Prosecco Buttercream Frosting - αφράτα, υγρά ζουμερά κέικ πορτοκαλιού με βατόμουρα ψημένα στο κέντρο, με από πάνω κρεμώδη, αφράτη βουτυρόκρεμα prosecco!  Το τέλειο cupcake για κάθε γιορτή!

Cupcakes Orange & Raspberry με Prosecco Frosting

Γειά σου! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας στη χρήση του περιεχομένου μου, είμαι πολύ κολακευμένος! Λάβετε υπόψη ότι εργάζομαι πολύ σκληρά σε όλες τις συνταγές μου, συχνά δοκιμάζω και ξαναδοκιμάζω για να τελειοποιήσω τη συνταγή, φωτογραφίζοντας κάθε συνταγή και δημιουργώντας την ανάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα βλέπετε στο www.atipsygiraffe.com ανήκουν και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα σε εμένα, τη Michelle, την ιδιοκτήτρια αυτού του ιστότοπου. Αν κλέψετε το περιεχόμενό μου, φοβάμαι ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να προβώ σε ενέργειες για την κατάργησή του.

Ωστόσο, θα ήθελα πολύ να μοιραστείτε το περιεχόμενό μου! Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες και το περιεχόμενό μου με την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε την παρακάτω πολιτική. Εφόσον ακολουθείτε αυτήν την πολιτική, δεν χρειάζεται να μου ζητήσετε πρώτα άδεια!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ GIRAFFESCANBAKE.COM

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία έως δύο φωτογραφίες ανά συνταγή που μοιράζεστε
  • Για οποιαδήποτε φωτογραφία κοινοποιείτε, ΠΡΕΠΕΙ να παρέχετε έναν σαφή σύνδεσμο προς τη συνταγή στον ιστότοπό μου.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό μου με άλλο τρόπο, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου. Παρακαλώ σημειώστε, μπορώ ποτέ δώστε άδεια σε κάποιον να δημοσιεύσει εκ νέου ολόκληρη τη λίστα συστατικών και τη συνταγή. Σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να είμαι σε θέση να δώσω άδεια για κοινή χρήση της λίστας συστατικών χωρίς η πλήρης συνταγή – επικοινωνήστε μαζί μου πρώτα εάν θέλετε να το κάνετε αυτό.

Ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο επιτρέπω την κοινή χρήση του περιεχομένου μου: Μια ανάρτηση με buzzfeed που περιλαμβάνει τα cookies Snickers – 15 νόστιμοι τρόποι για να κάνετε την αγαπημένη σας καραμέλα ακόμα καλύτερη

παράδειγμα buzzfeed

Σας ευχαριστώ πολύ που μοιράζεστε το περιεχόμενό μου και παίζετε δίκαια! Δεν θέλω να είμαι ένα ραβδί στη λάσπη, αλλά η δικαιοσύνη και ο σεβασμός κάνουν το Διαδίκτυο ένα πιο ευχάριστο μέρος για όλους! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική, παρακαλούμε απλώς στείλε μου μήνυμα

Schreibe einen Kommentar