5 πράγματα που πρέπει να λάβουν υπόψη οι ηγέτες του αθλητισμού νέων σήμερα

13
5 πράγματα που πρέπει να λάβουν υπόψη οι ηγέτες του αθλητισμού νέων σήμερα

— Οι πληροφορίες σε αυτό το ιστολόγιο προήλθαν από μια συζήτηση στο NextUp 2022: το Συνέδριο Διαχείρισης Αθλητισμού Νέων. Για να μάθετε περισσότερα για το συνέδριο κάντε κλικ εδώ. —

Φανταστείτε αυτό: Είναι στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και μόλις είδατε τον Michael Jordan να το σκοτώνει στο ESPN για άλλη μια φορά. Οι ενδορφίνες διαρρέουν τις φλέβες σας και δεν μπορείτε παρά να πιάσετε την μπάλα σας, να τρέξετε έξω στο δρόμο σας και να προσπαθήσετε να μιμηθείτε το άλμα που κέρδισε το παιχνίδι. Ξανά και ξανά.

Τώρα, είναι 2023. Τα παιδιά περνούν τα απογεύματα τους μετά το σχολείο παίζοντας Fortnite. Τρέχουν έξω με τους φίλους τους για να μιμηθούν τον χορό «το νήμα» που βλέπουν ξανά και ξανά στο βιντεοπαιχνίδι. Από πολλές απόψεις, η ζωή είναι τόσο διαφορετική τώρα. Αλλά σε μερικούς, είναι ακριβώς το ίδιο.

Τα αθλήματα για τη νεολαία εξακολουθούν να αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ανατροφής τόσων πολλών παιδιών – εξακολουθούν να τους διδάσκουν τόσα πολλά για τη ζωή, τη συντροφικότητα, την κοινότητα, την ανθεκτικότητα και την ομαδική εργασία. Αλλά τώρα, οι διαχειριστές και οι προπονητές αθλημάτων για νέους δεν ανταγωνίζονται πλέον μόνο άλλα αθλήματα – ανταγωνίζονται με εθιστικές μορφές μέσων που προκαλούν ντοπαμίνη, όπως τα βιντεοπαιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση δεν είναι να καταπολεμήσεις αυτά τα πράγματα, είναι να μάθεις πώς να λειτουργείς σε συνδυασμό με αυτά και να κάνεις τις αθλητικές εμπειρίες της νεολαίας όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικές για να τις ανταγωνιστείς. Εδώ είναι 5 πράγματα που προτείνουν οι ηγέτες στα νεανικά αθλήματα και την τεχνολογία να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ανταγωνιστείτε και να αξιοποιήσετε τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργήστε την αυτοεκτίμηση του παίκτη

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τόσο εθιστικά είναι επειδή χτίζουν την αυτοεκτίμησή μας μέσω της διαδικτυακής επικύρωσης. Στο παρελθόν, προσπαθήσατε να λάβετε τις καλύτερες στιγμές σας σε κάποιο είδος ιστότοπου ή να κατατάξετε το όνομά σας σε μια λίστα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κάνουν υπερβολικό, λέει ο Kazeem Famuyide, ταλέντο on-air στην MSG Entertainment Corp.

Η διδασκαλία των παιδιών να κάνουν πράγματα στην πρακτική άσκηση που χτίζουν την αυτοεκτίμηση, ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική επικύρωση, χτίζει ανθεκτικότητα, δήλωσε η Erica Anderson, συνιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της The New Savant και πρώην υπάλληλος στην Google και στο Twitter, μας λέει. Ποιες δραστηριότητες και ασκήσεις μπορείτε να διευκολύνετε που θα κάνουν τους παίκτες να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους;

Δώστε προσοχή στους λόγους διατήρησης του παίκτη

Στο τέλος μιας σεζόν ή καμπ, ρωτάς τους παίκτες τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε στο πρόγραμμα; Τους ρωτάτε γιατί επιστρέφουν ή γιατί επιλέγουν να μην το κάνουν; Η έρευνα πληροφοριών όπως αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε «εθιστικές» εμπειρίες μέσω των νεανικών αθλημάτων, προτείνει ο Reed Shaffner, συνιδρυτής και Chief Product Officer στο Mojo Sport. Όσο περισσότερο τα παιδιά αισθάνονται «εθισμένα» σε καλά πράγματα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να εθιστούν σε πιο επιβλαβή.

Για παράδειγμα, τα παιδιά αγαπούν τα βιντεοπαιχνίδια επειδή είναι η ευκαιρία τους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει κανένας γονέας ή προπονητής που να τους λέει τι να κάνουν ή πότε, είναι ο δικός τους κόσμος, και αυτή είναι μια σκληρή εμπειρία για να ανταγωνιστείς.

Δημιουργήστε εμπειρίες που θέλουν να μιμηθούν τα παιδιά

Όσο περισσότερο επιδεικνύετε ελκυστικά και συναρπαστικά μέρη ενός αθλήματος στην εξάσκηση, τόσο περισσότερα παιδιά θα θέλουν να το μιμηθούν, και έτσι διατηρείτε τα αθλήματα για νέους ανταγωνιστικά σε πράγματα όπως τα βιντεοπαιχνίδια. Στην πραγματικότητα, τα ηλεκτρονικά αθλήματα—όπως το NBA 2K—μπορούν πραγματικά να είναι χρήσιμα σε αυτό το σενάριο. Τα παιχνίδια προχωρούν τόσο πολύ που μπορούν να προσομοιώσουν πράγματα που συμβαίνουν πραγματικά στο γήπεδο και βοηθούν τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για το άθλημα, λέει ο Kazeem.

Κατανοήστε το πλαίσιο

Το να αγνοήσετε τη συντριπτική παρουσία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ζωές των παικτών σας δεν πρόκειται να το κόψετε. Τα παιδιά έχουν τόσες πολλές επιρροές πέρα ​​από αυτό που συμβαίνει στην προπόνηση. Δεν είναι μόνο να σχετιστείτε μαζί τους, αλλά να κατανοήσετε τι συμβαίνει—είτε πρόκειται για διαδικτυακή παρενόχληση, εκφοβισμό ή συνεχή ανάγκη επικύρωσης— και αναλόγως να χτίσετε τη στρατηγική σας για τα νεανικά αθλήματα. Κάντε συζητήσεις με τους παίκτες σας για το τι βιώνουν στο διαδίκτυο και πώς παίζει στη σκέψη τους και διαμορφώστε τις πρακτικές σας γύρω από αυτό.

Χρησιμοποιήστε την κοινότητά σας

Βιώνουμε μια εποχή όπου τα μικρά παιδιά μεγάλωσαν με όλη αυτή την τεχνολογία στα χέρια μας, αλλά οι νεαροί ενήλικες θυμούνται ότι μεγάλωσαν χωρίς αυτήν. Επωφεληθείτε από τους ανθρώπους στην κοινότητά σας που καταλαβαίνουν και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Η LeagueApps πέρασε τα τελευταία 10+ χρόνια δημιουργώντας και εκπαιδεύοντας μια ομάδα υποστήριξης πελατών που κατανοεί τα αθλήματα των νέων, την τεχνολογία και τη διασταύρωση τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ο αθλητικός οργανισμός νέων για να παρέχει καλύτερες εμπειρίες στους παίκτες σας, μιλήστε με έναν ειδικό του αθλητισμού νέων.

Schreibe einen Kommentar