7 Τρόποι για να αναπτυχθείτε και να κλιμακώσετε τον αθλητικό σας οργανισμό νέων

22
7 Τρόποι για να αναπτυχθείτε και να κλιμακώσετε τον αθλητικό σας οργανισμό νέων

Το να μεταφέρετε τον αθλητικό οργανισμό σας για νέους στο επόμενο επίπεδο —όπου κι αν βρίσκεται ο οργανισμός σας σήμερα— είναι πιθανόν κάτι στο μυαλό σας ως ηγέτης στα αθλήματα νέων. Αλλά από πού πρέπει να ξεκινήσετε;

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βαριά ερώτηση στη διαχείριση του αθλητισμού για νέους, όπως η ανάπτυξη και η κλιμάκωση ενός οργανισμού, δεν κοιτάμε πέρα ​​από τους απίστευτους συνεργάτες μας για να δούμε τι έχει λειτουργήσει για αυτούς.

Rick Abbott, Διευθύνων Σύμβουλος της Cooperstown All-Star Village; Eddie Sutton, διευθυντής επιχειρήσεων στο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Μανχάταν; Ο Craig Dixon, συνιδρυτής του Σεντ Τζέιμς; Cole Van Nice, συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος στο Elysian Park Ventures; και Darcy Carroll, εκτελεστική διευθύντρια στο Ρίτσμοντ Βόλεϊ Όμιλος προσφέρετε αυτές τις επτά συμβουλές για την ανάπτυξη και την κλιμάκωση της αθλητικής οργάνωσης των νέων σας.

Αυτές οι συμβουλές προέρχονται από ένα πάνελ στο NextUp: the Youth Sports Management Conference. Για να ακούσετε ολόκληρο το πάνελ, επισκεφθείτε τον κόμβο περιεχομένου NextUp εδώ ή δείτε το παρακάτω βίντεο.

Βρείτε το Βόρειο Αστέρι σας

Μερικές φορές στις επιχειρήσεις, ειδικά στα αθλήματα της νεολαίας, τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο — και αυτό είναι εντάξει. Όταν εστιάζετε με λέιζερ στο όραμα της εταιρείας σας ή στο βόρειο αστέρι σας, μπορείτε να συνεχίσετε να επαναφέρετε τα πάντα σε αυτό το όραμα ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, προτείνει ο Cole Van Nice, συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος της Elysian Park Ventures – μια επένδυση πλατφόρμα αφιερωμένη στην οικοδόμηση του μέλλοντος του αθλητισμού.

Διορθώστε τα οικονομικά της μονάδας σας

Οικονομικά Μονάδων, ή τα άμεσα έσοδα και το κόστος της επιχείρησής σας, είναι τα δομικά στοιχεία κάθε οργανισμού, λέει ο Cole. Σας επιτρέπουν να κατανοήσετε καλύτερα τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας, καθώς και να δείτε πώς και πού μπορείτε να κλιμακώσετε.

Κοιτάξτε μέσα από το φακό του πελάτη

Τελικά, η επιχείρησή σας προσπαθεί να λύσει κάποιο πρόβλημα και για να έχετε πλήρη κατανόηση αυτού του προβλήματος, πρέπει να το δείτε μέσα από το φακό των πελατών σας, προτείνει ο Craig Dixon, συνιδρυτής του St. James. Προσδιορίστε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που λύνετε για τους πελάτες σας, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τους βοηθήσετε από την άποψή τους και η στρατηγική και οι τακτικές του οργανισμού σας θα απορρέουν από εκεί.

Το St. James άνοιξε το 2018 και είναι ένα συγκρότημα άθλησης, υγείας, γυμναστικής και ψυχαγωγίας που ήταν ο πιο δημοφιλής προορισμός αναψυχής στην περιοχή της Ουάσιγκτον το 2021.

Να είστε Εργαζοκεντρικοί

Εάν επιλέξετε να επιδιώξετε μια ευκαιρία εξαγοράς ή συγχώνευσης, μην χάσετε τους καταπληκτικούς υπαλλήλους που σας έκαναν να ενδιαφερθείτε αρχικά για την ευκαιρία κλιμάκωσης, μας υπενθυμίζει ο Rick Abbott, Διευθύνων Σύμβουλος του Cooperstown All-Star Village.

«Προστατέψτε τους ανθρώπους που έφτασαν την επιχείρηση εκεί που ήταν», λέει ο Rick. «Γίνε καλύτερος ακροατής από ότι επικοινωνεί».

Να είστε Πελατοκεντρικοί

Για τον σκοπό αυτό, πρέπει επίσης να διατηρήσετε την εστίαση στους πελάτες σας, καθώς τα αθλήματα για νέους είναι μια προσωπική υπόθεση πριν από οτιδήποτε. Συνεχίστε να μιλάτε με τους γονείς, να συμπεριφέρεστε σε όλους το ίδιο και να διατηρήσετε αυτά τα σημεία επαφής κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας των αθλητών σας, προτείνει ο Eddie Sutton, Διευθυντής Επιχειρήσεων στο Manhattan Soccer Club—το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιρικό κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Έχετε ένα κοινό όραμα

Το να έχετε ένα κοινό όραμα με το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ευθυγραμμισμένος και εξαγορασμένος είναι το κλειδί, και αυτό ξεκινά με το να βεβαιωθείτε ότι κάθε άτομο στον οργανισμό σας κατανοεί γιατί το όραμα είναι τόσο σημαντικό. Όταν έχετε ευθυγράμμιση αποστολής, μπορείτε να φέρετε κοντά ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα, με διαφορετικές δεξιότητες και με διαφορετικές εμπειρίες για να φτιάξετε κάτι πραγματικά υπέροχο.

Επενδύστε στην καλή τεχνολογία

Η τεχνολογία είναι ο δρόμος προς το μέλλον και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει ήδη τεράστιο αντίκτυπο στη βιομηχανία του αθλητισμού νέων. Με όλες τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του ο St. James, χρειάζονταν μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους πελάτες να πλοηγηθούν στις εμπειρίες.

«Βρήκαμε πραγματικά εξαιρετικούς συνεργάτες που είπαν, «βλέπουμε το όραμά σας, βλέπουμε τη δύναμή του και πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να βοηθήσουμε για να γίνει αυτό», λέει ο Craig. „Το LeagueApps ήταν ένας από αυτούς τους συνεργάτες για εμάς.“

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το LeagueApps μπορεί να σας βοηθήσει να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας, προγραμματίστε μια επίδειξη σήμερα.

Schreibe einen Kommentar