Το να έχετε έναν βιολιστή στο γάμο σας προσθέτει ομορφιά και κομψότητα στην ξεχωριστή μέρα σας. Όχι μόνο είναι όμορφος ο ήχος ενός βιολιού, αλλά ο μουσικός ρομαντισμός που φέρνει μαζί του μπορεί να δώσει έναν ρομαντικό τόνο και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Η πρόσληψη ενός ταλαντούχου βιολιστή θα τραβήξει την προσοχή στον γάμο σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο και θα προσφέρει στους επισκέπτες κάτι για να συζητήσουν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Είναι επίσης ένα πρόσθετο πλεονέκτημα εάν ο μουσικός γνωρίζει μερικά από τα αγαπημένα σας τραγούδια, καθώς θα μπορεί να τα παίξει όμορφα για εσάς την ιδιαίτερη μέρα σας. Ένας ικανός βιολιστής μπορεί να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία που θα δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις γάμου για τα επόμενα χρόνια!

Μια από τις αγαπημένες μας βιολιστές γάμου είναι η Amy Serrano. Διαβάστε τα πάντα γι ‚αυτήν σε αυτήν τη λειτουργία προμηθευτή.

Έιμι Σεράνο βιολιστής γάμου Έιμι Σεράνο

Σχετικά με την Amy Serrano

Γεννημένη στη Βόρεια Καλιφόρνια, η Amy Serrano Burcombe μεγάλωσε σε ένα μουσικά ταλαντούχο σπίτι. Άρχισε να μαθαίνει σε ηλικία 3 ετών και παίζει. βιολί για πάνω από 28 χρόνια. Οι σπουδές της αποτελούνταν κυρίως από κλασική εκπαίδευση με τη μέθοδο Suzuki. Κάθε καλοκαίρι δεν έχανε ευκαιρία να παρακολουθεί κατασκηνώσεις βιολιού και μπλουγκράς. Η Έιμι έχει παίξει ένα ευρύ φάσμα μουσικής με είδη που καλύπτουν κλασικά, ποπ, μελωδίες βιολιού, σύγχρονο και αυτοσχεδιασμό. Έχει πτυχίο Μουσικής και Μεταπτυχιακό στις Επιχειρήσεις. Η Amy πιστεύει ότι κανείς δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να μαθαίνει και συνεχίζει να μελετά μέσα από βιβλία, μαθήματα, μαθήματα και με επαγγελματίες.

Δικτυακός τόπος: https://www.serranomusica.com/

Παρακολουθήστε την Amy Serrano Perform