Influencer Marketing Resources and News: Μάρτιος 2023

20
Influencer Marketing Resources and News: Μάρτιος 2023

Θα απαγορευτεί το TikTok στις ΗΠΑ; Ποιες τάσεις μάρκετινγκ επιρροών αναδεικνύονται καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023; Οι αναλυτές του The Motherhood εξετάζουν αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα, καθώς επιμελούμε τις τελευταίες πηγές μάρκετινγκ με επηρεαστές και ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθούν οι κορυφαίοι τίτλοι για τον Μάρτιο του 2023, τους οποίους ενημερώνουμε σε εβδομαδιαία βάση καθ‘ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Influencer Marketing Resources

«Οι Influencers είναι διαφημιστές»: Οι επωνυμίες μόδας και ομορφιάς στην εξέλιξη του μάρκετινγκ συνεργατών

Το μάρκετινγκ θυγατρικών, το οποίο ξεκίνησε ως ένα μικρό μέρος των στρατηγικών μάρκετινγκ των επωνυμιών ομορφιάς και μόδας, αποτελεί πλέον σημαντικό στοιχείο των επιχειρήσεών τους. Ο λόγος είναι ότι παρέχει μια δυνητικά λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση με περισσότερη απόδοση επένδυσης (ROI) σε σχέση με το καθαρό μάρκετινγκ επιρροής. Είναι μια αποδεδειγμένη ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις με ελάχιστη επένδυση. «Η πραγματική αξία του μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ότι είναι απλώς ένας τρόπος να υπερφορτώσετε το μάρκετινγκ επιρροής σας», είπε η Τζούλια Καζέλα, η οποία επιβλέπει τις παγκόσμιες επικοινωνίες για την Hourglass Cosmetics. Το μάρκετινγκ θυγατρικών σημείωσε σημαντική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, όπως και το ηλεκτρονικό εμπόριο, γενικά. Πάνω από το 50% των προγραμμάτων μάρκετινγκ θυγατρικών αύξησαν τα έσοδά τους κατά τη διάρκεια του lockdown.

Περισσότερες μεγάλες επωνυμίες Brave the Rocky Terrain of Endorsement Προσφορές με αθλητές κολεγίου

Από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων έως τις επιτροπές πολιτικής δράσης, οι μικροί και οι μεγάλοι οργανισμοί είναι εντυπωσιακές συμφωνίες έγκρισης με αθλητές κολεγίων – γνωστές ως ρυθμίσεις ονόματος, εικόνας, ομοιότητας – που παρά τον ενθουσιασμό του μάρκετινγκ παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αδοκίμαστα σύνορα. Μια σειρά από μεγάλες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των H&R Block Inc. και Popeyes Louisiana Kitchen Inc., δοκιμάζουν τον χώρο NIL, καθιστώντας τον κατά καιρούς τακτικό μέρος των σχεδίων μάρκετινγκ τους. Αλλά πολλοί βαδίζουν προσεκτικά—ακόμη και όταν τα επερχόμενα τουρνουά μπάσκετ March Madness του 2023 προσφέρουν αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο επίκεντρο της χρονιάς στα κολεγιακά αθλήματα.

3 βήματα που μπορούν να κάνουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων για να δημιουργήσουν επιτυχημένες (και προσιτές) συνεργασίες επηρεαστών

Η ιδιοκτήτρια μικρής επιχείρησης Molly Fedick και η ιδιοκτήτρια συμβουλών Alexandra Shadrow συζητούν τους πόρους μάρκετινγκ επιρροών. Συζητούν στρατηγικές για προσιτές συνεργασίες με επηρεαστές. Η οικοδόμηση σχέσεων επιρροής και η παραμονή σε τιμές άνετες για την επιχείρηση είναι κορυφαίες συμβουλές.

Καθώς το μάρκετινγκ επιρροής συνεχίζει να ωριμάζει, να γιατί οι επωνυμίες προσλαμβάνουν δημιουργούς ως «δημιουργικούς διευθυντές»

Τον περασμένο μήνα, η Visible κυκλοφόρησε μια καμπάνια Singles‘ Awareness Day με τον κωμικό και influencer Benito Skinner, γνωστό και ως Benny Drama. Η προσπάθεια είναι μέρος μιας αλλαγής επωνυμίας για τη Visible για να μειώσει τον αριθμό των influencers με τους οποίους συνεργάζεται προς όφελος των πιο συνεργατικών σχέσεων, δήλωσε η CMO της Visible Cheryl Gresham. Αυτή η εστίαση στη συνεργασία σήμαινε ότι ο Skinner ανέλαβε έναν «ενεργό, συμμετοχικό ρόλο», εξήγησε ο Gresham, ο οποίος είπε ότι ο Skinner έκανε προτάσεις σεναρίου για τον χαρακτήρα καθώς και τροποποιήσεις στη σκηνογραφία.

Η έρευνα αποκαλύπτει τις κορυφαίες 5 τάσεις που καθορίζουν το μάρκετινγκ επιρροής το 2023

Το άρθρο που ακολουθεί αναφέρεται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν από την αναφορά 2023 Influencer Marketing Trends του CreatorIQ. Βασίζεται σε δεδομένα έρευνας από περισσότερους από 236 δημιουργούς και 163 επωνυμίες και πρακτορεία που διεξήχθησαν μεταξύ 15 Αυγούστου και 25 Σεπτεμβρίου 2022, κυρίως στις ΗΠΑ. Η βιομηχανία μάρκετινγκ επιρροών έχει αυξηθεί σε ένα εκτιμώμενο μέγεθος 14,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Όμως παρ‘ όλη την ωριμότητά του, παραμένει ένας διαρκώς εξελισσόμενος χώρος. Ηγετική θέση τόσο στην ανάπτυξη του κλάδου όσο και στη συνεχή αλλαγή είναι η πάντα δυναμική οικονομία των δημιουργών, ένα σύνθετο οικοσύστημα από επωνυμίες, εταιρείες, δημιουργούς και καταναλωτές που επαναπροσδιορίζουν την ίδια τη φύση του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στη σημερινή εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς η Μεγάλη Ύφεση άνοιξε το δρόμο για τους επηρεαστές να κληρονομήσουν τη γη

Ήταν όταν ερευνούσα μια ιστορία για μικροδιάσημους χρήστες του LinkedIn, συνειδητοποίησα ότι πραγματικά δεν υπήρχε διαφυγή από τη βιομηχανία των influencer. Αν οι αδερφοί επιχειρήσεων έχουν εταιρικές θέσεις εργασίας στην τεχνολογία και τα χρηματοοικονομικά — σταθερές, υψηλά αμειβόμενες σταδιοδρομίες με άνετα προνόμια! — ένιωσαν την ανάγκη να συμπληρώσουν το status τους (και πιθανώς το εισόδημά τους) με το να γίνουν influencers, τι ελπίδα υπήρχε για εμάς τους υπόλοιπους; Στην πραγματικότητα, έπρεπε να το είχα συνειδητοποιήσει εδώ και πολύ καιρό. Σε μια ολοένα και πιο απρόβλεπτη οικονομία, μια οικονομία με τεράστιες διαφορές πλούτου και μαζικές απολύσεις, όπου η προσγείωση μιας σταθερής επαγγελματικής πορείας είναι απρόσιτη για τόσους πολλούς, φυσικά η βιομηχανία που υπόσχεται αυτοαπασχόληση και δημιουργική ελευθερία ακούγεται ως η καλύτερη δυνατή επιλογή.

3 τρόποι για να αξιοποιήσετε τον ρόλο των Influencers στο μείγμα μάρκετινγκ του 2023

Καθώς οι έμποροι αρχίζουν να δοκιμάζουν νέες στρατηγικές καινοτομίας και βελτιστοποίησης για το 2023, ένα ελαστικό και εκτεταμένο συνολικό μείγμα μάρκετινγκ θα επιτρέψει στις επωνυμίες να είναι μπροστά από την καμπύλη στις νέες τάσεις μάρκετινγκ. Οι influencers έχουν αποδειχθεί ότι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο το 2022, και πολλές επωνυμίες αυξάνουν τις επενδύσεις τους στο μάρκετινγκ επιρροής για το μείγμα μάρκετινγκ του 2023. Στο ρόλο μου ως CGO της gen.video, μιας εταιρείας που παρέχει λύσεις μάρκετινγκ και μέτρησης εντός του χώρου επιρροής, έχω μάθει πολλά από τις εμπειρίες μου, καθώς και από συνομιλίες με άλλους επαγγελματίες του κλάδου όσον αφορά τον εντοπισμό των κινητήριων παραγόντων και των γνώσεων πίσω από αυτά αποφάσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών των εμπειριών και συζητήσεων, τρεις τρόποι για να συμπεριληφθούν οι παράγοντες επιρροής στο μείγμα μάρκετινγκ του 2023 ξεχωρίζουν επί του παρόντος από τους υπόλοιπους.

10 τρόποι για να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ του Influencer σας

Το Influencer Marketing έχει γίνει βασικό μέρος των στρατηγικών μάρκετινγκ πολλών επιχειρήσεων. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ τα τελευταία πέντε χρόνια για όλες τις μεγάλες μάρκες με τις οποίες έχω συνεργαστεί. Η ανάδειξη της επωνυμίας και η αναγνώριση που μπορεί να προσφέρει το μάρκετινγκ επιρροής, εκτός από την ώθηση στις πωλήσεις, το έχουν καταστήσει απαραίτητο εργαλείο για τους πελάτες μου. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μου, εδώ είναι 10 τρόποι για να μεγιστοποιήσετε το δικό σας μάρκετινγκ επιρροής.

Αυθεντικό μάρκετινγκ: Πώς να βρείτε τον κατάλληλο παράγοντα επιρροής για να ενισχύσετε το εμπορικό σήμα σας

Πριν ο Gary Vaynerchuk ξεκινήσει την επιχείρησή του για ψηφιακές διαφημίσεις, VaynerMedia, το 2009, περνούσε ώρες την ημέρα απαντώντας σε σχόλια στο Twitter με στόχο την προώθηση της οινοβιομηχανίας της οικογένειάς του. Ο Βάινερτσουκ —που λέει ο Γκάρι Βι— έχει γίνει μια εξέχουσα φωνή στον επιχειρηματικό κόσμο, όπου συχνά κηρύττει για την αξία της φιλοδοξίας και της σκληρής δουλειάς. Σήμερα, ωστόσο, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια επιχείρηση που να αυξάνει την έκθεσή της αφιερώνοντας ώρες την ημέρα απαντώντας σε μεμονωμένα σχόλια σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αντίθετα, καταφεύγουν στο μάρκετινγκ επηρεασμού, μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει εκραγεί τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της πανδημίας.

Πόροι μάρκετινγκ Niche Influencer

Υγειονομική περίθαλψη/Φαρμακευτική

Πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης

Ο καταναλωτισμός σε μεγάλο βαθμό έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης καλούνται πλέον να εμπορεύονται τις προσφορές τους. Πολλοί από τους σημερινούς πελάτες αναζητούν μια ψηφιακά προηγμένη εμπειρία υγειονομικής περίθαλψης, όπως ακριβώς η καινοτομία που περιμένουν σε οποιονδήποτε άλλο κλάδο.

Μάρκετινγκ επείγουσας φροντίδας στην εποχή του καταναλωτισμού

Γνωρίζατε ότι μπορεί να κοστίσει πέντε έως 25 φορές περισσότερο η απόκτηση ενός νέου πελάτη από ό,τι η διατήρηση ενός υπάρχοντος; Επίσης, έχετε 60% έως 70% πιθανότητα να πουλήσετε σε έναν τρέχοντα πελάτη, σε σύγκριση με 20% πιθανότητα για έναν νέο υποψήφιο.

ΜΚΟ/Φιλανθρωπία/Κοινωνικό Αγαθό

14 κοινοί μύθοι που επιμένουν στον μη κερδοσκοπικό τομέα

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί κατέχουν μοναδική θέση στον επιχειρηματικό κόσμο. Σε αντίθεση με τα κερδοσκοπικά, τείνουν να λειτουργούν κάτω από μια αποστολή που επικεντρώνεται περισσότερο στον αντίκτυπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι μη κερδοσκοπικοί και οι κερδοσκοπικοί οργανισμοί δεν μοιάζουν καθόλου. Στην πραγματικότητα, μοιράζονται πολλές ομοιότητες όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν πέρα ​​από την επιφάνεια.

14 τρόποι για να προσεγγίσετε την αναζωογόνηση του μη κερδοσκοπικού σας οργανισμού

Στις επιχειρήσεις, το rebranding είναι μια κοινή πρακτική. Επιτρέπει σε έναν επιχειρηματία να αξιολογήσει την απόδοση των προϊόντων ή των υπηρεσιών του και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που αυξάνουν την εμβέλεια και την αξία του οργανισμού του στο σύνολό του. Ωστόσο, πρέπει να δίνεται προσοχή όταν οι ηγέτες σκέφτονται να τροποποιήσουν τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. Κάθε αλλαγή θα απαιτήσει χρόνο, προσπάθεια και χρήματα, και επίσης δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αποδειχθεί επιτυχές.

Πώς οι ΜΚΟ μπορούν να ενισχύσουν τη δέσμευση και να μετρήσουν τον αντίκτυπο κατά την υποστήριξη του περιβάλλοντος

Το τίμημα της βλάβης του περιβάλλοντος αναδύεται στον ορίζοντα του εταιρικού κόσμου. Το Bloomberg αναφέρει ότι, «οι δικαστικές διαφορές θα μπορούσαν να κοστίσουν στη βιομηχανία πλαστικών και στους ασφαλιστές της 20 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ τα επόμενα οκτώ χρόνια, σύμφωνα με μια έκθεση που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και έναν Αυστραλό δισεκατομμυριούχο.

Ειδήσεις μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Νέοι περιορισμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης για νέους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ευρύτερα όρια πρόσβασης

Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα σημάδι για τα πράγματα που έρχονται στη ρύθμιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Η Πολιτεία της Γιούτα πρόκειται να ψηφίσει έναν νέο νόμο που θα περιορίζει τα άτομα κάτω των 18 ετών από τη χρήση εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα. Σύμφωνα με το Axios: «Από την 1η Μαρτίου 2024, όλοι οι κάτοικοι της Γιούταν θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ηλικία τους για να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να χάσουν την πρόσβαση σε λογαριασμό, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, που χορηγείται από τον πολιτειακό βουλευτή Michael McKell». Ο νέος νόμος, εάν θεσπιστεί, θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους νέους, με τους γονείς να χάνουν την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν δεν επαληθεύσουν την ηλικία των παιδιών τους και δεν παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους.

Κοινωνικά Νέα: TikTok

Τι σημαίνουν τα βίντεο TikTok μεγάλης μορφής για τις μελλοντικές κοινωνικές στρατηγικές των επωνυμιών

Η Hilton αμφισβήτησε τη συμβατική προσέγγιση της επωνυμίας στο μάρκετινγκ TikTok με ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών που ξεπέρασε κατά πολύ τη συνιστώμενη διάρκεια βίντεο της πλατφόρμας κάτω των 34 δευτερολέπτων και τις συμβουλές της να διατηρείται το περιεχόμενο «σύντομο και γλυκό». Η virality του TikTok, παρά το μήκος του, προκαλεί τη βιομηχανία να επανεξετάσει τις συμβάσεις μάρκετινγκ του TikTok ώστε να περιλαμβάνει περιεχόμενο μεγάλης μορφής.

Η απαγόρευση του TikTok στις ΗΠΑ πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά, με τον Μπάιντεν να εγκρίνει τη ρύθμιση για την εφαρμογή

Περισσότερα άσχημα νέα για το TikTok, καθώς η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των ΗΠΑ ψηφίζει σήμερα για να δώσει στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την εξουσία να απαγορεύσει την κινεζικής ιδιοκτησίας εφαρμογή, εάν κρίνει ότι μια τέτοια κίνηση είναι απαραίτητη, εν μέσω συνεχιζόμενων συζητήσεων για την ασφάλεια γύρω από την πιθανή σύνδεσή της με το ΚΚΚ. Ο Λευκός Οίκος έχει ήδη ανακοινώσει την πλήρη απαγόρευση του TikTok σε κρατικές συσκευές, μετά από παρόμοιες κινήσεις σε περισσότερες από 30 πολιτείες των ΗΠΑ. Οι αξιωματούχοι της ΕΕ και του Καναδά ακολούθησαν επίσης το παράδειγμά τους, απαγορεύοντας την εφαρμογή σε όλες τις επίσημες συσκευές, καθώς οι εντάσεις μεταξύ Κίνας και Δύσης συνεχίζουν να σιγοβράζουν, σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένες με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Το TikTok προσθέτει νέες επιλογές ήχου για επωνυμίες μέσω του „Sounds for Business“

Το TikTok προσπαθεί να βοηθήσει περισσότερες επιχειρήσεις να ενσωματώσουν ήχο στις προωθήσεις τους, με μια νέα συλλογή από δωρεάν στοιχεία ήχου που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα σύντομα κλιπ σας και να ευθυγραμμιστεί με τις δημοφιλείς τάσεις στην εφαρμογή. Η νέα προσφορά Sounds for Business, που είναι διαθέσιμη στην Εμπορική Μουσική Βιβλιοθήκη του TikTok, θα ενσωματώνει μια σειρά από στοιχεία ήχου, όπως κλιπ φωνής, μουσική και άλλα – παρέχοντας νέες επιλογές για τις δημιουργίες σας.

Κοινωνικά Νέα: Meta

Το Facebook υποτιμά θέματα Hashtag σε ομάδες

Η σχέση του Facebook με τα hashtags φαίνεται να έχει πάρει άλλη στροφή, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι τα θέματα hashtag σε ομάδες, που προστέθηκαν το 2019, θα υποτιμηθούν τον επόμενο μήνα.

Το Meta προσθέτει νέες δυνατότητες για τροχούς του Facebook, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης μεγαλύτερων κλιπ και αναμνήσεων

Η Meta ανακοίνωσε ορισμένες νέες ενημερώσεις για το Facebook Reels, συμπεριλαμβανομένου ενός διευρυμένου ορίου μήκους, της ενσωμάτωσης Memories και νέων μοντέρνων προτύπων Reels. Πρώτα απ ‚όλα, στη διάρκεια των κυλίνδρων – οι τροχοί σας στο Facebook μπορούν τώρα να έχουν διάρκεια έως και 90 δευτερόλεπτα, επιπλέον 30 δευτερόλεπτα στο προηγούμενο όριο.

Κάντε κλικ ΕΔΩ να εγγραφείτε για να λαμβάνετε πόρους μάρκετινγκ επιρροής κατευθείαν στα εισερχόμενά σας με συχνότητα που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Ειδήσεις μάρκετινγκ Influencer

Δείτε ποιους πόρους μάρκετινγκ επιρροών μοιραστήκαμε τον Φεβρουάριο του 2023!

Schreibe einen Kommentar