Scout Boats: A Luxury Sportfishing Boat For The Ages, The 530 LXF

20
Scout Boats: A Luxury Sportfishing Boat For The Ages, The 530 LXF

Αυτό το σκάφος κεντρικής κονσόλας προσφέρει διαχρονικό στυλ, κομψή αισθητική, ισχυρή απόδοση και προηγμένη τεχνολογία.

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΚΑΦΕΣ

Μετά από δύο χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και βελτίωσης του σχεδιασμού, η Scout Boats παρουσίασε το ένατο – και, λέει, το πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα – σκάφος που θα ενταχθεί στη συλλογή LXF, μια σειρά πολυτελών μοντέλων αθλητικών ψαριών που παρουσιάζουν ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής αλιευτικά σκάφη επιδόσεων με κρουαζιέρες υψηλών προδιαγραφών. Το 530 είναι ένα σκάφος κεντρικής κονσόλας σχεδιασμένο να προσφέρει διαχρονικό στυλ, κομψή αισθητική, ισχυρές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία.

Το 530 είναι χτισμένο σε εποξειδικό κύτος, με διπλά σκαλοπάτια αποδοτικά καύσιμα, με διαδικασία Carbon/E-glass – μια διαδικασία που χρησιμοποιείται συχνά στην αεροδιαστημική βιομηχανία – και παρέχει φινίρισμα Κατηγορίας Α. Με μεγαλύτερη σταθερότητα στη γάστρα, ενώ μειώνει το συνολικό βάρος στο σκάφος, το 530 αποδεικνύει ότι ένα μεγαλύτερο σκάφος δεν χρειάζεται να είναι βαρύ για να αποδώσει.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τη διαμόρφωση πολλαπλών κινητήρων με βάση την ατομική τους όρεξη απόδοσης. Ο Scout έχει συνεργαστεί τόσο με τη Yamaha όσο και με την Mercury για να επιτύχει με επιτυχία υψηλές ταχύτητες κρουαζιέρας και κορυφαίες ταχύτητες. Το σκάφος θα χτυπήσει ταχύτητες στα μέσα της δεκαετίας του ’50 με τέσσερις κινητήρες, αλλά μπορεί να επιτύχει περισσότερη ιπποδύναμη και ταχύτητες που φτάνουν στα μέσα της δεκαετίας του ’60 με πέντε κινητήρες.

„Έχουμε δημιουργήσει ένα αριστούργημα κεντρικής κονσόλας σαν γιοτ σε τόσα πολλά επίπεδα“

Προσκοπικά Σκάφη

Τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου περιλαμβάνουν σταθεροποιητή γυροσκοπίου Seakeeper 6. ένα μοναδικό γυάλινο περίβλημα πηδαλίου με ηλεκτρονικά συρόμενα παράθυρα και δεξιά. Ένα κομψά σχεδιασμένο νησί στο πιλοτήριο με ένα πάγκο με στραμμένο προς τα εμπρός, σκαμπό μπαρ με όψη προς τα πίσω που ανασύρονται και στοιβάζονται από το δρόμο, και ένα ψυγείο, νεροχύτη και σανίδα κοπής με πάγκο από γρανίτη. μια γεννήτρια Fischer Panda 15 kW. 16.000 BTU κλιματιστικό/καλοριφέρ τόσο στην καμπίνα όσο και στην περιοχή του τιμονιού. μια ηλεκτρική συρόμενη ηλιοροφή. και θερμαινόμενα καθίσματα τιμονιού και πλάτες καθισμάτων θύρα και δεξιά.

Οι πελάτες μπορούν επίσης τώρα να παραγγείλουν μια εναλλακτική διαμόρφωση κεκλιμένου στύλου στο 530 LXF τους, αντιστρέφοντας τη διάταξη και τοποθετώντας το σταθμό ψυχαγωγίας στραμμένο προς τα εμπρός στην κονσόλα, με το κάθισμα του πάγκου στραμμένο προς τα πίσω στο πιλοτήριο. Ένας άλλος τομέας στον οποίο λάμπει το 530 είναι οι ευέλικτες επιλογές καθισμάτων σε όλο το σκάφος. Το σκάφος περιέχει 21 άνετους χώρους καθιστικού, συμπεριλαμβανομένου ενός βελούδινου χώρου με πλώρη, ένα σαλόνι τριών ατόμων μπροστά με στεγνό κουτί από κάτω, καθίσματα σταδίου με θέα στο πίσω μέρος για τρεις και καθίσματα στο τιμόνι για επτά, μια σειρά επιλογών που δημιουργεί μια πολύ ευρύτερη ποικιλία εμπειριών για όλες τις ηλικίες σε σχέση με άλλα σκάφη.

Ο Scout σχεδίασε το fit-and-finish του 530 με στόχο να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό, με πλήρως τελειωμένες πόρτες, καπάκια, καταπακτές και υδροσυλλέκτες, μαζί με κορυφαίες αναβαθμισμένες υπερδερμάτινες επενδύσεις.

Κατά τη διάρκεια της 30χρονης ιστορίας της, η Scout έχει χτίσει τη φήμη ότι είναι πρωτοπόρος στην αγορά με καινοτομίες, μια παράδοση που συνεχίστηκε με αυτή τη νεότερη κυκλοφορία. Το 530 περιλαμβάνει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάμερα πλώρης και έναν προαιρετικό πατενταρισμένο ηλεκτρονικά ενεργοποιούμενο αρθρωτό εκτοξευτή πυραύλων (που λειτουργούν σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη αναδιπλούμενη τέντα SureShade). Τρεις MFD με οθόνη αφής Garmin διευκολύνουν την πλοήγηση στο σημείο που βρίσκεστε στο σκάφος. Το 530 περιλαμβάνει επίσης τεχνολογία ψηφιακής μεταγωγής C-Zone, στερεοφωνική μονάδα κεφαλής Fusion με δυνατότητα Bluetooth και 12 ηχεία JL Audio, τέσσερα υπογούφερ και τρεις ενισχυτές, καθώς και τραπέζια με διπλό τόξο που ενεργοποιούνται ηλεκτρονικά.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια συνεχίζεται κάτω από το κατάστρωμα. Η εταιρεία συνεργάστηκε με μια εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης για να σχεδιάσει ραντεβού με σκοπό να δώσει στους πελάτες την αίσθηση ότι επιβιβάζονται σε ένα ιδιωτικό τζετ ή περπατούν σε ένα καθαρό, μοντέρνο πολυτελές σπίτι. Το 530 παρουσιάζει μια κύρια καμπίνα στο μπροστινό μέρος με κουκέτα βασίλισσας, μοναδικό χώρο αποθήκευσης ράβδων από κάτω όταν το πλαίσιο με υποβοήθηση αερίου είναι ανυψωμένο και τηλεόραση LED 32 ιντσών. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια κλειστή ξεχωριστή κεφαλή με πόρτα και φεγγίτη, και κλειστό ξεχωριστό ντους με πόρτα και φεγγίτη. γαλέρα με νεροχύτη, συρταρωτό ψυγείο, συρταριέρα με εσωτερική παγομηχανή, ψύκτη κρασιού και τηλεόραση LED 32 ιντσών. και τραπεζαρία και καναπέ που μετατρέπονται σε μονή κουκέτα. Μια διπλή κουκέτα στο πίσω μέρος, κρεμαστό ντουλάπι, κεντρικό σύστημα αναρρόφησης και ένας ψηλός φεγγίτης σαλούν με αυτόματη συρόμενη σκιά ολοκληρώνουν την πολυτελή εμπειρία κάτω από το κατάστρωμα.

Για να μάθετε περισσότερα για το 530 και όλες τις άλλες προσφορές του Scout, επισκεφτείτε scoutboats.com.

Schreibe einen Kommentar